BrusselsAirlines.com

Met meer dan 300 dagelijkse vluchten naar meer dan 60 Europese, Afrikaanse en Amerikaanse steden is deze luchtvaartmaatschappij al lang geen kleine jongen meer. Naast de 19 bestemmingen in Afrika biedt Brussels Airlines ook vluchten naar de Verenigde Arabische Emiraten, China, Thailand, India en Noord-Amerika. En in Europa vliegt u comfortabel naar steden als Lissabon, Berlijn en Venetië, Hamburg, Helsinki, Parijs, Athene, Praag, Londen en nog veel, veel meer. Waarom zou u met een grote, duurdere maatschappij vliegen als een zeer betrouwbaar bedrijf als Brussels Airlines hetzelfde biedt voor een betere prijs? Natuurlijk is deze vliegtuigmaatschappij ook voor Nederlanders zeer interessant, zowel voor zakelijke als particuliere reizigers. Als u niet helemaal in het noorden woont, zit u in een wip in Brussel. Geniet van de prachtige deals, zoals een retour New York voor nog geen 500 euro, of voor minder dan 100 euro naar Genève, Barcelona, Milaan, Moskou en Edinburgh.

Het is moeilijk te geloven, maar het is echt waar! Dit zijn geen stuntprijzen van een low-budgetmaatschappij, maar deals die u iedere dag kunt scoren. Binnen een paar klikken heeft u niet alleen de beste en goedkoopste vlucht geboekt, maar ook uw hotel, hostel of B&B geregeld. U beslist helemaal zelf hoeveel u wilt uitgeven en stelt zo uw ultieme reispakket samen.

Wilt u eveneens een huurauto reserveren? Geen probleem. Een blik op al die schitterende aanbiedingen is genoeg om vandaag nog uw reis te boeken.